søndag den 16. oktober 2011

Grand Canyon igen igen igen...

Så gik turen til Grand Canyon igen... dette var min 5 gang på et års tid så det er ok at holde en pause nu :-)

Alt imens ander stresse rundt i San Jose og finder lejlighed køber sofaer og lamper så hygger jeg mig jo med Mor og Moster her i Arizona. Det er svært at vi ikke kan gøre det hele sammen (altså Anders og jeg)  men vi får det til at lykkes... Anders ringer 50 gange hver dag og siger ting som vil du ha en King size eller Queen size skal den være sort eller grå er vi ud i 32" eller 37" og så mailer jeg lik til ham hver aften med møbler og andre ting jeg godt kan lide... Så finder vi jo ud af det hele alligevel :-)

Det var på en måde en lidt trist tur fordi jeg ved at jeg  nok ikke kommer til at se Grand Canyon igen før om lang tid og nok slet ikke fra Arizona siden... Der er nok større chance for at gen-se det på en tur til Las Vegas.


 Det første sted vi hold ind hed Bad Ass BBQ vi håbede lidt på at vi kunne ha lånt deres tisselet men der var altså lukket ØV ØV !? 

 Det var nu meget pænt med bjergende i baggrunden. Og vi har i hvertfal ikke tisset bag den der busk *LOL*

Så Stoppede vi ved Route 66 oppe i Williams nær Grand Ganyon det er jo den rene tourist helvede men det er jo hyggeligt nok... Syntes bare at det her lille gamle skilt var så hyggeligt :-)   

 Jo jo man ha da totalt brug for en metal hund med en gun det har man da !? 

Vi måtte jo helt klart også lige sige hej til Elvis det er da klart :-)  

 Her er vi på Cruisers Cafe 66 det var et meget sjov sted. Rigtig gammeldags med alle mulige sjove gamle ting over det hele. Selv på tisselettet... Se bare de næste billeder :-D 

Man kunne sidde og se lidt på Betty Boob imens man tissede og en masse andet halløj de havde hængt op lidt sjovt og lidt mystisk.  

Døren på tisselettet.... hvad for en dør ??? Her var kun et forhæng for så hvis man sidder der ude forlænge så kan man da i det mindste lufte lidt ud i mens ;-D 

Så nåede vi endelig til selv Grand Canyon !! Her er Mor og Moster igen (ej hvor ser de bare sol brune ud... skidderikker!)  

Mor sidder lige på kanten og nyder livet !? 

Her ser vi så mig :-) Ej tjek min taske.... Den er SÅ lækker !!! 

Jeg har jo altid sagt at der ikke gror mos på granit men altså der gror åbenbart trær op af klipper !! Bemærk i midten af klippen er der et rundt hul... det så meget sjovere ud i virkeligheden :-)  

Kan man lige se at jeg ikke helt fik brillieret med "the cam" som jo bare er min iphone  

Ja det var altså super flot i virkeligheden !? 
Men på vej hjem i mørket i vores store bil der fik vi altså noget af at ordenligt forskrækkelse der løb en kæmpe elg lige ud foran bilen. Heldigvis nåede SUPER Moster at stoppe bilen så vi er alle ok :-)   

Sidst men ikke mindst så kommer der lige et billede af et lille egern !? 
Jeg syntes bare den var så fin og den var så sød at sidde stille imens vi tog billeder af den.

2 kommentarer:

MOR sagde ...

Åh så dejligt lige at gense det igen

peter kenneth sagde ...

Thanks for such a great blog to share with.I enjoyed reading it and I think other readers might enjoy reading it as well.Thanks for the good info!